Londonportalen

Designet af Londonportalen på Londonflyhotel.dk kommer til at gå igen på fremtidige rejse guides under det fælles brand Europe Travels.

Londonportalen

Denne rejseguide om London er udviklet for at give information til turister og forretningsfolk på vej til London, dem som allerede opholder sig i London og til dem som er skal rejse videre fra London.

Hovedmenuen er logisk opdelt i hovedemner:

Rejser og transport
Her finder du information om fly til London, Færge til London og Pakkerejser til London, og de samme emner fra London. Det er også her du finder information om transport i London med Underground, bus, taxa eller tog. En speciel sektion handler om transport til og fra lufthavnene, Heathrow, Gatwick og Stansted.

Hotel og ophold
Under dette menupunkt finder du information om hoteller og hostels i London. Men underkategorier specielt om billige hoteller i London.

Seværdigheder
London bugner af seværdigheder for enhver smag, så denne sektion er selvfølgelig også stor og underkategoriseret i Bygninger, Parker, Pladser og Slotte.

Kultur og underholdning
Igen en meget stor kategori. London er jo en ægte multikulturel metropol, så der foregår meget indenfor kultur og underholdning hele tiden og hver dag. Her finder du information om festivaler, fodbold stadions, gallerier, museer, musik, musicals, teater og underholdning for børn i London.

Restauranter
Her finder du selvfølgelig oversigter over restauranter i London og en speciel underkategori omhandler kendte TV-kokkes restauranter – f.eks. Jamie Olivers “Fifteen”.

Shopping
Information om hvor man finder gode steder at gå på shopping i London med underkategorier om markeder, boghandlere, genbrugsbutikker, shoppingcentre og shoppinggader i London.

Endelig finder du almindelig turistinformation, samt vejret i London, aktuel tid og aktuel valutakurs.

Londonportalen har i øvrigt også tilknyttet en blog om London, hvor brugere kan komme med input om aktuelle begivenheder i London.

This entry was posted in Portaler, Rejser and tagged . Bookmark the permalink.