Wellnessportalen

Den seneste portal som Debello Media har lanceret, er Wellnessportalen.

Målet med portalen er, at være det sted, man går ind og finder Spa og Wellness behandlinger i hele Danmark og til dels også i udlandet. Stederne i udlandet er dog primært Spa og Wellness hoteller samt feriecentre.

Wellnessportalen

De Wellness steder som tilmelder sig Wellnessportalen får selv adgang til systemet, og kan selv lægge nye behandlinger ind, ændre priser og sætte en behandling på tilbud. Det indbyggede ordresystem kan også registrere bookninger af wellnessophold og/eller behandlinger.

Wellness-kategorier og oversigtssider
Ud over at de enkelte wellness og spa centre har deres egen side, hvor de kan præsentere sig selv, vil behandlingerne også optræde på oversigtssider over de forskellige kategorier, som der p.t. er 27 af.
Oversigtssiden om behandling med doktorfisk, viser f.eks. alle de steder, hvor man kan få behandling med Garra Rufa fisk i Danmark.

Søgning på wellness i områder og byer
Som bruger kan man også søge på spa og wellness behandlinger via oversigter opdelt i landsdele og byer. Her du kan finde alle de steder, som tilbyder wellness i København, Nordjylland eller på Fyn.

Wellnessprodukter
Til dem der gerne vil give sin krop noget velvære derhjemme, er der mulighed for at købe wellness-produkter til eget brug. Det kan være dufte, cremer eller massageudstyr. Her ligger også muligheden for at købe gavekort til wellness-ophold og -behandlinger.

Wellness-steder som endnu ikke er præsenteret på Wellnessportalen, kan kontakte Debello Media på spa@debellomedia.dk og få en prøveperiode helt gratis. Så kan man se om der kommer trafik og bookinger ind fra sitet.

Hvis du overvejer at få designet en hjemmeside, blog eller webshop, så kontakt Debello Media på pma@debellomedia.dk og få et tilbud.

This entry was posted in Behandling med Garra Rufa fisk, Portaler, Webdesign and tagged , , . Bookmark the permalink.